Om Cubit

Cubit sin ambisjon er å endre måten B2B programvare utvikles og designes. Med dagens moderne teknologi er det mulig å skreddersy løsninger for alle. Vi bruker alltid det siste av rammeverk, språk og arkitektur for å oppnå dette.

Cubit AS ble etablert i mai 2017 av fire konsulenter med ulik bakgrunn. Utgangspunktet var en lys ide og et samarbeid med Hafslund. Ambisjonen var å skape en banebrytende tilsynsløsning for eltilsyn. Denne oppgaven løste vi over all forventning. Cubit Tilsyn var dermed et faktum. Cubit Tilsyn er det første rene SaaS produktet tilgjengelig for nettselskaper i Norge.

I 2019 startet vi utviklingen av en tilsynsløsning for brannvesen i Norge. Dette produktet heter Cubit Brann og tilbyr samme banebrytende funksjonalitet som Cubit Tilsyn er kjent for.

Ledelsen i Cubit

Teamet i Cubit er alle tidligere it konsulenter fra Miles AS, et konsulentselskap som alltid har utmerket seg med faglig autoritet og moderne ledelsesfilosofi. Disse kvalitetene har vi tatt med oss og jobber kontinuerlig med i vårt produktselskap. Cubit er et distribuert selskap med ressurser i Vilnius, Litauen; Minsk, Hviterussland; Brüssel, Belgia og Oslo / Bergen, Norge. Denne modellen gjør oss i stand til å finne de beste menneskene, hvor enn de er.

AvatarCreated with Sketch.E

Erling Andreas

CPO, Creative director og co-founder

Bakgrunn som leder, informasjonsarkitekt, UX designer fra flere domener. Dårlig på å skjule sin avsmak for vin i pappkartong

Avatar CopyCreated with Sketch.Ø

Øyvind

CTO og co - founder

Bakgrunn som utvikler og arkitekt fra retail, energi og forsikring. Har akkurat kjøpt seg elbil , og nekter å la andre berøre den.

Avatar Copy 3Created with Sketch.O

Olav

Styreleder, CFO og Co-founder

Bakgrunn som utvikler, virksomhetsarkitekt, og entrepenør fra energi, telekom og bank. Stor internasjonal erfaring fra oppstarter i Norge, India, Litauen og Sør Afrika. Bruker det meste av tiden til å vente på at flyet skal boarde.

Avatar Copy 2Created with Sketch.A

Arild

Daglig leder og Co - founder

Bakgrunn som prosjektleder, forretningsarkitekt og forretningsutvikler fra energi , bank og teknologi. Har akkurat startet å jogge etter å fått seg hund – en Alaska Husky

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe forretningen din