Om Cubit

Cubit er et teknologidrevet selskap som endrer måte B2B programvare bygges og designes. Moderne teknologi gjør det mulig å skreddersy løsninger for områder og industrier som tidligere har vært ignorert. Vi bruker det siste av rammeverk, språk og arkitektur for å akselerere dine B2B applikasjoner.

Cubit AS var etablert i mai 2017 basert på et åpen innovasjonsprosjekt med Norges største nettselskap, Hafslund Nett. Utfordringen var å skape en banebrytende tilsynsløsning for eltilsyn. Vi lyktes. Cubit Tilsyn er det første rene SaaS produktet tilgjengelig for nettselskaper i Norge.

I desember 2018 startet vi jobben med å forandre tilsynsløsning for brannvesen i Norge. Dette produktet heter Cubit Brann og er basert på vår fleksible tilsynsplattform og tilbyr samme banebrytende funksjonaliteten.

Ledelsen i Cubit

Teamet i Cubit er alle tidligere it konsulenter fra Miles AS, et konsulentselskap som alltid har utmerket seg med faglig autoritet og moderne ledelsesfilosofi. Disse kvalitetene har vi tatt med oss og jobber kontinuerlig med i vårt produktselskap. Cubit er et distribuert selskap med ressurser i Vilnius, Litauen; Minsk, Hviterussland; Brüssel, Belgia og Oslo / Bergen, Norge. Denne modellen gjør oss i stand til å finne de beste menneskene, hvor enn de er.

AvatarCreated with Sketch.E

Erling Andreas

CPO, Creative director og co-founder

Bakgrunn som leder, informasjonsarkitekt, UX designer fra flere domener. Dårlig på å skjule sin avsmak for vin i pappkartong

Avatar CopyCreated with Sketch.Ø

Øyvind

CTO og co - founder

Bakgrunn som utvikler og arkitekt fra retail, energi og forsikring. Har akkurat kjøpt seg elbil , og nekter å la andre berøre den.

Avatar Copy 3Created with Sketch.O

Olav

Styreleder, CFO og Co-founder

Bakgrunn som utvikler, virksomhetsarkitekt, og entrepenør fra energi, telekom og bank. Stor internasjonal erfaring fra oppstarter i Norge, India, Litauen og Sør Afrika. Bruker det meste av tiden til å vente på at flyet skal boarde.

Avatar Copy 2Created with Sketch.A

Arild

Daglig leder og Co - founder

Bakgrunn som prosjektleder, forretningsarkitekt og forretningsutvikler fra energi , bank og teknologi. Har akkurat startet å jogge etter å fått seg hund – en Alaska Husky

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe forretningen din